Szukaj

sobota, 8 listopada 2014

PYSZNE KANAPKI

tartine-sfiziose

Składniki

  • 2 rodzaje chleba
  • ser topiony
  • jabłko
  • łosoś
  • cykoria
  • krewetki
  • limonka
  • kolendra lub pietruszka

Przygotowanie

Najpierw musimy wyciąć chleb z szablonów, więc będziemy mieć kanapki z oryginalnymi kształtami: gwiazdy, serca, co chcemy! Rozkładamy na kawałkach ser topiony, kawałek jabłka i łososia. Dla drugiego typu kanapki, nad warstwą sera kładziemy trochę cykorii i krewetki. Na koniec dodajemy limonki. Na zakończenie można włożyć na wykałaczki szczyptę kolędry. Jeśli macie!

1 komentarz :

Translate

Angie i przepisy z Violetty © 2014 - 2015. Wszelkie prawa zastrzeżone. Szablon stworzony przez Blokotka